top of page

Onze visie

Behoud onafhankelijkheid

Wij creëren en realiseren waardevolle, impactvolle en verbindende digitale platforms. Dit doen we door de competenties van organisaties te benutten en hun positie in het eco - systeem en de waardeketen te versterken. ​Wij werken daarom vanuit de organisatorische praktijk naar een digitaal platform. Op die manier behoudt de organisatie zijn onafhankelijkheid en wordt er gebouwd vanuit sterktes.

 

Voorkom hoge faalkosten

Wij doen dit door organisaties nieuwe energie te geven en hen in de actie modus te brengen. En dat is nodig. Digitale vraagstukken lijken steeds complexer en daardoor lijken oplossingen soms ver weg. VANBLEND leert organisaties om anders naar de digitale transformatie te kijken, helpt snel nieuwe oplossingen te vinden en vernieuwen door het realiseren van nieuwe platform proposities.

 

Vertrouwen door kleine realisaties

Deze methode zorgt voor een beter begrip van de potentie van digitaal door focus te houden op daadwerkelijke executie van platforms. Hierdoor bouwt de organisatie actiegericht aan nieuwe kennis en competenties, vergroot het de acceptatie en aantrekkelijkheid van digitalisering. En, voorkomt men verlies van vertrouwen en reputatie schade.

Voorkom een digitaal drama en download onze whitepaper:

"In 6 stappen naar digitale zekerheid"

Download

Wie wij zijn

Wij zijn pragmatische vernieuwers. Wij geloven dat advies doelloos is zonder realisatie. Daarom helpen wij onze klanten om vanuit nieuwe inzichten, waardevolle digitale oplossingen met impact te ontwerpen. Geen rapporten dus, maar resultaten.

Guido.jpeg

“Het is niet noodzakelijk een hip tech bedrijf te zijn om mee te komen in de digitalisering. Het is zelfs van belang de ambacht en competenties van de organisatie te respecteren en vooral te benutten. Dit leidt tot vertrouwen en positieve energie.”

Guido Jilderda, Oprichter VANBLEND

Werkwijze

VANBLEND biedt een uniek, kort-maar-krachtig programma, dat de digitaliseringskracht van organisaties versterkt. Hoe? Door mensen uit de organisatie actiegericht het platform te maken. Dat werkt opbouwend en wekt vertrouwen en dat is precies de bedoeling, want dat geeft nieuwe antwoorden én energie voor groei.

 

1.  Maak een afspraak

2. Organiseer een introductie workshop

3. Realiseer een digitaal platform

Download werkwijze

Klanten

Coldenhove papier

Gemeente Amsterdam

Gemeente Rotterdam

Gemeente Utrecht

Mitros

NedTrain

Philips 

RET

SNS Bank

Stedin

VBS

Viveste

bottom of page