Werkwijze

VANBLEND heeft een programma ontwikkeld, dat het mogelijk maakt om in korte tijd nieuwe ideeën, kennis en oplossingen te ontwikkelen, met als doel het versterken en versnellen van je organisatie.

Concreet, effectief én uitvoerbaar

In 6 weken tijd werken wij van vraagstuk naar oplossing. We nemen jullie totale vraagstuk en verdelen het in begrijpbare en overzichtelijke stukken. We bouwen vervolgens aan duurzame, succesvolle antwoorden in de vorm van een nieuwe propositie, serviceconcept of beleidsaanpak.

Want, voor kansen die te mooi zijn en vraagstukken die te urgent zijn, ontvang je liever vandaag dan morgen de oplossing. Dit doen we door het geven van inzicht, vernieuwing en realisatie.

Wij geloven in impact. Daarom staan jullie klanten, gebruikers en stakeholders in het midden bij alles wat we doen om je vraagstuk te kraken.

Wij brengen organisaties nieuwe antwoorden

Door mensen in de actie modus te zetten, krijgt de organisatie nieuwe energie. Vraagstukken worden steeds complexer en oplossingen lijken soms ver weg. VANBLEND leert organisaties anders naar vraagstukken te kijken, vindt nieuwe oplossingen en vernieuwt door het realiseren van nieuwe product- en service proposities. Concreet, effectief én uitvoerbaar.

Delen is leren, leren is delen

In een inspirerende setting levert deze actiegerichte aanpak nieuwe kennis en competenties op en wordt het professionele netwerk vergroot. We delen kennis en ideeën en leren van elkaar op welke manier we waardevolle vernieuwingen kunnen realiseren.

 

Cross functioneel samenwerken

Draagvlak bij stakeholders en gebruikers

Leren door te doen

Voorkomen van (tech-) lock-in

Actiegerichte en stijle leercurve

‘Lean-ready’ resultaat

Stimulans naar intern ondernemerschap

Lagere ontwikkelkosten voor realisatie

Kortere time-to-market