• February 17, 2019

Modele de bratari din margele video

Modele de bratari din margele video

Motivul 1. Marea majoritate a susținătorilor mișcării pământului plat sfârșesc prin a aduce ca dovezi ALE argumentării Lor vreunul DIN Video-urile étudiants PE acest canal YouTube: https://YouTube.com/user/ericdubay77/Videos modèle pamant plat https://4.BP.blogspot.com/-hWD7GvVQdKo/UVKr43kp3zI/AAAAAAAAEXo/8I65eV6XqI0/s1600/Flat_earth.jp tataia, FA tu atunci o harta a pamntului plat, un Mare CERC cu polul Nord in Centru. Aseaza continentele si insulile cum vrei tu, ba chiar redeseneaza continentele cum vrei tu. IA apoi un Alt CERC de dimensiune a razei vente Egala cu Jumatatea razei Primului CERC. Primul CERC reprezinta pamantul plat, cel de Raza R, Al doilea CERC reprezinta Lumina aruncata de Soare PE pamant si este egal ca Raza cu jumatate DIN Raza Primului CERC, adica R/2. Apoi te UITA la linkul cu camerele Video de prin toata lumea. Aseaza acest al doilea CERC peste Primul, peste modelul desenat de Tine cu pamantul plat astfel INCAT al doilea CERC sa cuprinda toate locatiile din lume in care este ziua acum DAR sa nu cuprinda polul Nord, fiindca acolo 6 Luni este noapte. Inca OData ITI filé deseneaza tu continentele cum vrei sa fie. !!! ATENȚIE Dacă nu sunteți întemeiați, întăriți în credința Ortodoxă, Cu Voia și ajutorul Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, vă sfătuiesc să nu vizionați/ascultați următoarea mărturie vidéo a lui Eric Dubay și ca argumente spre întărirea Sfatului meu ADUC: 1,1.

a 7-a poruncă bisericească DIN Învățătura de Credință Ortodoxă: acum sa analizam modelul de mai sus: avem aici un Link cu niste Camera Video DIN Lumea Larga. https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/Maldives/North-Male-Atoll/Meerufenfushi/Meeru-Island-Beach.html 1. Maldives – île de Meeru 2. Îles Abaco – Bahamas distanta intre ELE este aprox 17,000 km 1. Maldive ora 17 2. Bahamas ora 7 ambele sunt LUMINATE de Soare SFÂNTUL TEOFILACT ARHIEPISCOPUL BULGARIEI, TÂLCUIREA SFINTEI EVANGHELII DE LA MATEI, București: Editura Σοφια (Sophia), Alexandrie: Cartea Ortodoxă, 2007, p. 173: […] 4, 8-9: din nou diavolul L-a dus PE un Munte foarte Înalt și i-a arătat toate împărățiile lumii și Slava Lor. (9) și i-a zis lui: acestea toate ți le voi da Ție, Dacă VEI cădea înaintea MEA și te VEI închina mie.

(4, 8) Iezechiil 40, 2/Luca 4,5 (4, 9) Daniil 3,5/Luca 4, 6-7. Deja trăim vremurile Care au fost profețite și anume că Sfintele scripturi și cărțile bisericești vor fi modificate și răstălmăcite. La Noi însă se doarme în Pace după prostul obicei și vorba aceea “lasă BĂ că Merge și așa”.

[contact-form-7 404 "Not Found"]