• February 17, 2019

Modele custi porumbei voiajori

Modele custi porumbei voiajori

Porumbeii IES afara la Zbor prin Cate un Tunel PE deasupra holului pentru vizitatori. Porumbeii de la matca pot IESI dans Voliera printr-un SPUTNIC. Zona rezervata porumbeilor este impartita in 4 compartimente: Porumbeii sunt tinuti in porumbare sau hulubarii: cuiburi simple de Scandura sau cotete Prinse de zidurile casei Sub streasina, amenajate pentru una sau mai multe perechi de porumbei, Cu compartimente séparer pentru fiecare Pereche si cu o iesire. Dans tarile mediterane, porumbarele cladite in forma de Turn adapostesc sute sau chiar MII de porumbei. Dans Franta si Italia, turnurile-porumbare sunt construite DIN caramizi, iar in Egipt DIN nuiele si lut sau chiar chirpici. Dans Compartimentele matca, Tineret si Maturi sunt contruite boxe cu dimensiunile prezentate mai sus. Porumbeii stau dans boxe PE un grilaj din lemn iar mizeria se depoziteaza dans Sertar. De aici, poate fi indepartata cu usurinta odata cu, cartonul izolant. Trape. Trapele sunt niste intrari foarte simple. Scandura pentru aterizare nu ajunge pana in intériul adapostului.

Deschizatura va fi impartita in mai multe segmenté cu latimea de 11 cm, distinct de stinghii de lemn sau nu metalice. Acestea Insa nu sunt Perfect verticale, ci inclinent in partea de sus spre intérieurul adapostului (aprox. 5 cm.), fixandu-se de Scandura pentru aterizare in partea inferioara. Deseori, PE muchié scandurii de aterizare se fixeaza o Bara rotativa, Care se invarte usor spre intérieur la contactul cu picioarele pasarii. Porumbelul Care incearca sa IASA prin deschizatura se va prinde cu picioarele de aceasta Bara, dans incercarea de a castigá stabilitate pentru a se LANSA. Dans acest moment bara se va roti spre intérieur, deplasand astfel si Centrul de greutate al pasarii, aceasta dezechilibrandu-se va reveni dans l`intérieur. Porumbeii vor invata Rapid ca iesirea DIN adapost nu este posibila si vor renunta sa mai incerce. Cand se doreste eliberarea pasarilor DIN adapost, intregul ansamblu se lasa in Jos si se deschide. Exista si posibilitatea ca Ansamblul sa fie Fix si sa se amenajeze o Clapa suplimentara care sa permita iesirea.

De ce sa nu fie Beton PE Jos? Daca nu intra APA de unde umezeala? Porumbeii dortoir PE Jos, nu au odihnitoare? Ai mei nu Dorm PE Jos si am de Beton nu intra APA si nu IE umezeala, si se curata mult mai bine!!!!! BAITE. Baitele sunt sub forma unor tavite, nu foarte adanci (h = cca10 cm) in care périodique porumbeii obisnuiesc sa se spele. APA de baie trebuie sa fie curata si in EA se dizolva Sare (1-2 Linguri la 10 l.) pentru prevenirea parazitilor externi. Porumbeii sunt mari Amatori de scaldat si périodique baitele trebuiesc introduse in Voliera intotdeauna curatate si cu APA pregatita ca mai sus, deoarece porumbeii obisnuiesc sa Bea DIN APA in care se scalda. Dupa ce o folosesc este bine sa fie retrasa si curatata. Baitele sunt obligatorii dans cazul cand pasarile nu sunt libere iar Voliera este acoperita, nepermitand intrarea picaturilor de ploaie. Gratar pentru podea. Gratarele pentru podea pot fi metalice (DIN Sarma) sau din lemn. ELE se folosesc pentru a Tine la distanta de penele pasarilor excrémentele, reducand astfel pericolul bolilor infectioase.

[contact-form-7 404 "Not Found"]