• August 16, 2019

Deze experts ga je ontmoeten op 12 september

Deze experts ga je ontmoeten op 12 september

Ronde foto HansDesign Thinking 

Hans Robertus werkte onder andere als Senior Director Design bij Philips en was directeur van de Dutch Design Week. Tegenwoordig is hij partner van de Holland Branding Group en het World Design Forum en docent Design Thinking in het publieke domein aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

 

Ronde foto Erik(Intern) ondernemerschap 

Erik Stam is hoogleraar Strategie, Organisatie en Ondernemerschap en hoofd van de Utrecht University School of Economics. Hij doet onderzoek op het snijvlak van economie, geografie en overheidsbeleid en is een internationaal toonaangevende wetenschapper op het gebied van ondernemerschap.  

 

Ronde foto FleurSnelheid en realisatiekracht 

Fleur Engelberts-Schram leerde de door design thinking gedreven Venture Sprint-methode in dienst van Google kennen en beheersen aan de bron. Fleur heeft vele tientallen organisaties in binnen- en buitenland en uit vrijwel alle types bedrijvigheid in sprints van steeds 5 dagen geholpen hun complexe vraagstukken te doorgronden en aanpakken. 

 

Ronde foto CindyChange en ondernemerschap 

Cindy Meervis is ondernemer en change leader. Na een internationale loopbaan in consulting, heeft ze directiefuncties op HR gebied vervuld bij onder andere AkzoNobel en Royal HaskoningDHV. Sinds begin dit jaar adviseert en coacht ze met haar bedrijf Getcnnctd directies en management teams bij verandervraagstukken.

 

Ronde foto FreekBusinesscase Bloomon

Freek Kuin, Creative director bij drukkerij Robstolk, ontwikkelde met- en voor bloemenabonnementenservice Bloomon een oplossing voor het verpakken, verzenden en grootschalig uitleveren van boeketten die de volle winst oplevert voor medewerkers, onderneming én de klant.

 

 

Schrijf je hier in voor de Business Booster!